DOGODEK JE PRESTAVLJEN!!!

Potekal bo v spletni obliki 26. in 27. novembra 2020

Komu je konferenca namenjena?

Davčno-finančna konferenca, ki se je vsako leto udeležuje več kot 200 obiskovalcev z različnih področij Slovenije, vodilnih kadrov, finančnih direktorjev, vodij računovodstva, kontrolinga in strokovnjakov za področje davkov, financ in računovodstva na enem mestu ponuja pregled novosti, zanimivosti in dobrih praks z davčnega, računovodskega, finančnega področja in področja nadzorovanja ter vodenja procesov v podjetju. Letos bo potekala v znamenju priprave na poslovanje v negotovih razmerah, ki jih zaznamujejo interventni ukrepi, obvladovanje denarnega toka, izzivi pri zagotavljanju financiranja, likvidnosti in solventnosti.

Davčno Finančna Konferenca 2020 vas pričakuje 26. in 27. novembra na spletni platformi Zoom!

Kaj pridobite z udeležbo?

Aktualne in vroče teme

Spoznali boste najbolj aktualne teme in novosti, hkrati pa tudi primere dobrih praks.

Okrogle mize

Program konference bogatijo tudi okrogle mize z vodilnimi slovenskimi managerji in vrhunskimi strokovnjaki.

Nekaj zase

V programu boste našli tudi zanimive tematike za vaš osebni razvoj in učinkovitost.

Organizatorji in partnerji

Davčno finančna konferenca 2020 poteka v soorganizaciji Planet GV, d.o.o., Davčno izobraževalni inštitut in Advico-Frk, d.o.o.

 

Medijski partner

Revija DENAR je slovenska strokovna revija o davkih. Ste finančnik, računovodja, davčnik, pravnik ali poslovodni delavec? Branje revije DENAR vam bo prineslo davčne prihranke. V reviji boste našli vse, kar potrebujete, da boste na tekočem s spremembami na davčnem področju, opomnike in premisleke o aktualnih zadevah, pa tudi druge koristne informacije in zanimivosti s področja davkov.

 

Davčno-finančna konferenca ponuja priložnost tudi za druženje in mreženje v družbi več kot 200 strokovnjakov z različnih področij Slovenije!

Pridite v odlično družbo in pridobite odlične priložnosti za strokovno izmenjavo mnenj, gradnjo novih vezi in poznanstev tako v okviru strokovnih predavanj, diskusij kot tudi v nekoliko bolj sproščenem vzdušju med odmori in ob večernem druženju.

Izberite si svojo kotizacijo zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na Davčno Finančni Konferenci 2020!